Hudební novinky na CD, DVD
Hudební novinky na CD, DVD
Hudební novinky na CD, DVD

Redding Otis - Definitive Studio Albums / Vinyl / 7LP


Redding Otis


Definitive Studio Albums / Vinyl / 7LP




Nedostupný titul, který nelze objednat. Klikněte pro vyhledání jiné verze produktu v našem katalogu.
This product is no longer available and cannot be ordered. Click here to search our catalogue for different version of this product.

Hlídací pes

Nechte se snadno informovat o změnách ceny a dostupnosti tohoto titulu: Hlídat ≫ ≪ Skrýt



LP1: Pain In My Heart (1964)
A1 Pain In My Heart
A2 The Dog
A3 Stand By Me
A4 Hey Hey Baby
A5 You Send Me
A6 I Need Your Lovin'
B1 These Arms of Mine
B2 Louie Louie
B3 Something Is Worrying Me
B4 Security
B5 That's What My Heart Needs
B6 Lucille

LP2: The Great Otis Redding Sings Soul Ballads (1965)
A1 That's How Strong My Love Is
A2 Chained and Bound
A3 Woman, Lover and A Friend
A4 Your One and Only Man
A5 Nothing Can Change This Love
A6 It's Too Late
B1 For Your Precious Love
B2 I Want To Thank You
B3 Come To Me
B4 Home In Your Heart
B5 Keep Your Arms Around Me
B6 Mr. Pitiful

LP3: Otis Blue/Otis Redding Sings Soul (1965)
A1 Ole Man Trouble
A2 Respect
A3 Change Gonna Come
A4 Down In the Valley
A5 I've Been Loving You Too Long (To Stop Now)
B1 Shake
B2 My Girl
B3 Wonderful World
B4 Rock Me Baby
B5 Satisfaction
B6 You Don't Miss Your Water

LP4: The Soul Album (1966)
A1 Just One More Day
A2 It's Growing
A3 Cigarettes and Coffee
A4 Chain Gang
A5 Nobody Knows You (When You're Down and Out)
B1 Good To Me
B2 Scratch My Back
B3 Treat Her Right
B4 Everybody Makes A Mistake
B5 Any Ole Way
B6 634-5789 (Soulsville, USA)

LP5: Complete & Unbelievable: The Otis Redding Dictionary of Soul: My-My-My (1966)
A1 Fa-Fa-Fa-Fa-Fa- (Sad Song)
A2 I'm Sick Y'all
A3 Tennessee Waltz
A4 Sweet Lorene
A5 Try A Little Tenderness
A6 Day Tripper
B1 My Lover's Prayer
B2 She Put the Hurt On Me
B3 Ton of Joy
B4 You're Still My Baby
B5 Hawg For You
B6 Love Have Mercy

LP6: King & Queen (with Carla Thomas) (1967)
A1 Knock On Wood
A2 Let Me Be Good To You
A3 Tramp
A4 Tell It Like It Is
A5 When Something Is Wrong With My Baby
A6 Lovey Dovey
B1 New Year's Resolution
B2 It Takes Two
B3 Are You Lonely For Me Baby
B4 Bring It On Home To Me
B5 Ooh Carla, Ooh Otis

LP7: The Dock of the Bay (1968: Posthumous)
A1 (Sittin' On) The Dock of The Bay
A2 I Love You More Than Words Can Say
A3 Let Me Come On Home
A4 Open the Door
A5 Don't Mess With Cupid
B1 The Glory of Love
B2 I'm Coming Home to See About You
B3 Tramp (with Carla Thomas)
B4 The Huckle-Buck
B5 Nobody Knows You (When You're Down and Out)
B6 Ole Man Trouble

Rok vydání: 2017

Zpět na předchozí stránku  | Zpět na kategorii Vinyl/LP

Skladem pouze

Název produktu -


k dodání za

Pro informace o ceně a možnosti objednání produktu nás prosím kontaktujte na:

Telefon: 777 721 712

Nebo nás navštivte v naší prodejně:

Kollárova 24
Plzeň, 30100